Egy családi ház felújítása, vagy építése után a kert olyan, mint egy csatatér: mindenhol sár, letaposott növényzet és a munkagépek nyoma. Amikor a házon végzett munka befejeződik, akkor jön el a kertrendezés ideje, ami attól függően, hogy a tulajdonos végzi, vagy szakértőkre bízza, befejeződhet néhány hét, vagy számos hónap alatt is.

kertrendezés minden esetben földmunkával kezdődik, hiszen a feltúrt, összetömörödött földet el kell egyengetni a terveknek megfelelően, illetve ki kell ásni a vízelvezető csövek helyét, a kerti tavat, az esetleges terasz alapját, és még számos olyan dolog helyét, ami a kertbe kerülhet. Megoldható természetesen kézzel is, de vagy rettenetesen sokáig tart, vagy sokba kerül, mert több embert is meg kell fizetni, és emellett természetesen nagyon fárasztó is. A gépi földmunka ezzel szemben – a munka nagyságától függően – gyorsan elkészül, abszolút egyszerű, és még az ára is kedvező.

Ha a földmunka befejeződött, jöhet az építmények elhelyezése: a sufni, a terasz, az ágyásszegélyek, a kerti utak, a kocsibeálló megépítése, és csak ezek után érdemes nekiállni a növényzet telepítésének, ami persze a kertrendezés legfontosabb lépése, hiszen ez adja meg a kert végső formáját. Az apróbb csinosítgatások természetesen még hosszú ideig eltarthatnak, ám ha az alapok már megvannak, a továbbiak könnyen fognak menni.

Amennyiben kertrendezésre lenne szükség az Ön otthona környezetében is, forduljon hozzánk bizalommal! Vállaljuk nem csupán a gépi földmunkát, de a kész kert gondozásában is segítünk a zöldhulladék elszállításával, a veszélyes fák kivágásával, amit akár alpin technológiával, akár kosaras és létrás autó segítségével is el tudunk végezni.

Ha kertrendezés, akkor forduljon bizalommal Ön is a Szabitranshoz! Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!