Bútor és darabáru szállítás

Bútor- és darabáru szállításban is számíthat ránk!

Amikor valaki vásárol, szeretné minél előbb a helyén tudni új értékét. Azonban ezt néha megnehezítik a körülmények, mert gyakori probléma, hogy a kereskedelmi cégek csak jó pár nappal később tudják vállalni a kiszállítást. Ilyenkor a legjobb, ha felkeres minket, hiszen ránk bútor- és darabáru szállításában is számíthat! Hazaszállítjuk akár a frissen vásárolt új bútorát, akár a szükséges építőanyagokat.

Cégünk a ránk bízott szállítási feladatokat igyekszik a lehető leghamarabb elvégezni, és természetesen kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mindent épségben, sérülésmentesen szállítsunk Önhöz. A bútorszállítás keretein belül nem csak új termékek szállítását vállaljuk! Rendelkezésére állunk akkor is, ha régi bútorát kellene például vidéki nyaralójába vinni, de saját autójával nem megoldható a feladat. Az építőanyagok szállítása pedig mindenképpen speciális járművet igényel, ám előttünk nincs akadály!

Bútor- és darabáru szállításhoz keres megbízható céget? Válasszon minket! Szolgáltatásainkat rövid határidővel, kedvező áron végezzük! Ha további kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal!