Költöztetés

Profi és megbízható költöztető céget keres?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk a költözésben!

+36-30-268-59-75 | info@szabitrans.hu

Cégünk 15 éve vállalja a különféle, költöztetéssel kapcsolatos feladatok elvégzését mind lakossági, mind céges ügyfelek számára, kollégáink többsége pedig ez idő alatt végig velünk dolgozott, tehát vállalkozásunknál az átlagos szakmai tapasztalat 8-10 évre tehető. Ez idő alatt épp elégszer kellett komoly terheket is megmozgatnunk ahhoz, hogy olyan ötletekkel álljunk elő, amelyek nem csak a mi munkánkat könnyíti meg, de fel is gyorsítja a költöztetés folyamatát.

Ilyen például a bútorlift, amelyet évek óta alkalmazunk sikerrel, és ami ugyan rendelkezik bizonyos korlátokkal, ám a költöztetések nagyjából 90-95%-ában használható. A bútorlift olyan esetekben elengedhetetlen, amikor a lépcsőház nem rendelkezik lifttel, vagy az nem elég nagy, a lépcsőfordulók pedig szűkösek. Ilyenkor kizárólag ezzel az eszközzel tudjuk megoldani a költöztetést, de maximum az ötödik emeletig – ez a fentebb említett korlátok egyike. A bútorliftet az erkélyhez lehet rögzíteni, a kezeléséhez pedig elegendő két munkatársunk; az egyik az utcán, a másik az erkélyen állva gondoskodik megrendelőink bútorairól és holmijáról.

Amennyiben nagyobb súlyú bútorokat, vagy más tárgyakat – például zongorát, kávé-, vagy üdítőautomatát, hűtőpultot, cukrászipari gépeket, jakuzzit, fürdődézsát, stb. – kell szállítani, az emelőhátfallal rendelkező teherautónkat vetjük be, amelynek maximális teherbírása 3,63 tonna. Ha a súly ekkora, vagy ennél kisebb, akkor más termékek szállítását is meg tudjuk oldani, így például csempék és járólapok, térkövek és más raklapos áruk is megfordultak már nálunk. Az emelőhátfalas teherautó igénye esetén érdemes velünk egyeztetni!

Ebből viszont levonható a következtetés, hogy ügyfeleink nem csak költöztetés esetén kereshetnek bennünket, hanem akár a lakásfelújítással kapcsolatos szállítási feladatokat is ránk bízhatják. A bútorlift ugyanis a bútorokon túl olyan áruk lakásba juttatására is alkalmas, mint amilyenek az új ablakok a nyílászárók cseréjéhez, vagy épp a padlószőnyeg-tekercs, ha szőnyegezést végeznek.

Érdemes tehát nem csak költöztetés kapcsán keresnie bennünket!

Bútorlift árak
Bútorlift árak
Költöztetés árak

Költöztetés árak:

1. körzet: 5 500,- Ft
Keszthely, Keszthely-Kertváros, Gyenesdiás.

2. körzet: 6 500,- Ft
Cserszegtomaj, Fenékpuszta.

3. körzet (10 km-es): 8 000,- Ft
Alsópáhok, Felsőpáhok, Hévíz, Vonyarcvashegy.

4. körzet (15 km-es): 11 000,- Ft
Balatonberény, Balatonszentgyörgy, Balatongyörök, Balatonederics, Becehegy, Karmacs, Nemesbük, Rezi, Sármellék, Szentgyörgyvár, Vállus, Várvölgy, Vindornyafok, Zalaapáti.

Bútorlift árak:

1. Emeletig: 10.000 Ft
2. Emeletig: 15.000 Ft
3. Emeletig: 20.000 Ft
4. Emeletig: 25.000 Ft
5. Emeletig: 30.000 Ft

További települések esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Költöztetés: bármilyen berendezéssel megbirkózunk!

költöztetés velünk rugalmas és egyszerű, legyen szó bármilyen nagy berendezésről. Keressen minket, és a pakolás a tervek szerint haladhat!

Amikor költöztetésről van szó, sokan aggódnak a nagyobb, robusztusabb berendezéseik miatt. Mozgatásuk rendkívül nehéz, és bizonyos darabokat az emeletről kell lehozni, ami csak tovább bonyolítja a pakolást. Ezek a bútorok, berendezések emiatt sokszor kerülnek eladásra a házzal együtt, azonban vannak olyan értékek köztük, amiket nem szívesen hagynának ott a régi tulajdonosok az újaknak. Amennyiben Önnek is van jó pár nehezen mozgatható holmija, ne essen kétségbe, mert velünk a költöztetés gyerekjáték lesz!

Mivel az évek során tapasztaltuk, hogy sok, nagy tömegű berendezést is kell mozgatnunk, beszereztünk a munkánkhoz több olyan eszközt, amikkel semmi sem jelenthet számunkra kihívást. A bútorlifttel könnyedén le tudjuk hozni az emeletről a robusztus bútorokat, berendezéseket anélkül, hogy azok sérülnének. A profi, modern eszközzel így a költöztetéseknél valóban a maximumot tudjuk nyújtani. A pakolásnál nem merülhetnek fel akadályok, balesetek, így minden a tervek szerint haladhat. Ezzel meggátolhatók a késésekből fakadó stresszes helyzetek, konfliktusok, ami szintén óriási segítség, hiszen ezek a helyzetek csak további gondokat eredményeznek és időt, energiát emésztenek fel.

költöztetéseknél a bútorlift a mi munkánkat is segíti, egyúttal a szolgáltatás minőségét is növeli. Nincsenek sérült berendezések, körülményes helyzetek, tudjuk tartani a határidőket, így az ügyfelek is elégedettek lehetnek a munkánkkal, hozzáállásunkkal. Jóval több energia maradhat a többi feladatra, így a maximumon tudunk teljesíteni, ami elengedhetetlen ezen a területen.

Bízza ránk a költöztetést, és időre végezhetünk! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, hamar rendelkezésre tudunk állni. Ha kérdései lennének, vagy megrendelné a szolgáltatást keressen minket a megadott elérhetőségeinken! Készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

Költöztetés: bármilyen berendezéssel megbirkózunk!

Számíthat ránk költöztetésben!

Költözni sosem egyszerű, még akkor sem, ha valakinek már van benne tapasztalata. Minden költözés más és más, mindig különböző akadályokkal kell szembe nézni. Sokan gondolják úgy, hogy majd a barátok segítenek, ám általában megbánják, hogy nem hívtak profi költöztető céget.

Egy költöztetésre szakosodott vállalkozás megfelelő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, akár lakossági, akár céges költöztetésről van szó. A nagy teherbírású és rakodóterű járművek nélkülözhetetlen eszközei a költöztetésnek, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy tudjuk, hogyan érdemes az egész folyamatot levezényelni. A költöztetés így sokkal gyorsabb lesz, ráadásul a kipakolást is jelentősen megkönnyítjük. Cégünknek Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy minden sérülésmentesen, épségben kerüljön az új helyére.

Forduljon hozzánk bizalommal lakossági vagy akár céges költöztetéssel kapcsolatban is! Ha további kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen fel minket magadott elérhetőségeink bármelyikén!

Költöztetés árak

Költöztetés Keszthelyen, modern megoldásokkal!

Költöztetés Keszthelyen, modern megoldásokkal, megbízható csapattal. A gördülékeny, gyors költözés garantált, forduljon hozzánk bizalommal!

Ha költözésről van szó, sokak számára fontos, hogy a folyamat minél gördülékenyebben, problémamentesen menjen le. A különböző akadályok csak megnövelik a pakolás, szállítás idejét, így pedig komoly kihívást jelenthet igazodni például a ház átadásának határidejéhez. Ebből rengeteg kellemetlenség, konfliktus alakulhat ki, így érthető, hogy ezeket a problémákat az emberek inkább elkerülnék. Amennyiben Ön is a legjobb, legfelkészültebb csapatot szeretné megtalálni Keszthelyen a költöztetéséhez, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Keszthelyen a költöztetésekkel kapcsolatban igazán hatékony megoldásokat kínálunk. Fő célunk, hogy ügyfeleinknek megkönnyítsük a pakolás, szállítás folyamatát, így nagy mértékben csökkenthetők azoknak a tényezőknek a kockázata, amelyek megnehezítenék a munkálatokat. Keszthelyen a költöztetésekhez modern berendezéseket alkalmazunk, például bútorliftet, amivel nagy mértékben felgyorsítható a pakolás. Sokszor hosszú órák is eltelhetnek, mire sikerül egy-egy nagyobb berendezést lecipelni az emeletről. A bútorlifttel ez elkerülhető, így pedig a tervezettnél jóval hamarabb is lehet végezni a feladatokkal. Keszthelyen a költöztetéseknél igazi profi szakemberek vesznek részt, akiknek tapasztalatuk, gyakorlatuk szintén hozzájárul ahhoz, hogy szolgáltatásunkkal kapcsolatban a maximumot nyújtsuk. Garantáljuk, hogy Ön is százszázalékban elégedett lesz a munkánkkal.

Keszthelyen a költöztetéshez modern megoldásokat alkalmazunk, amelyek az ügyfelek és csapatunk érdekeit egyaránt szolgálják. Legyen problémamentes a pakolás, kerülje el a bútorcipekedésből fakadó baleseteket, és bízza ránk bátran a feladatot! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Költöztetés Keszthelyen