Darus, billenőplatós munkák

Építkezik? Bízza ránk a darus, billenőplatós munkákat! Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

+36-30-268-59-75 | info@szabitrans.hu

Egy építkezés vagy felújítás során rengeteg feladatot kell megoldani. Természetesen itt nem a szakemberek munkájára gondolunk, hanem az olyan teendőkre, mint hogy ehhez minden alapanyagot is biztosítani kell. Cégünk vállal darus, billenőplatós munkákat is, azaz szállítunk Önnek kavicsot, homokot, sódert, földet, betont, illetve egyéb építőanyagokat is.

A darus, billenőplatós munkákra szükség lehet ezen kívül kertrendezéshez is. Ha szeretne egy sziklakertet kialakítani, nagy mennyiségű föld fog hozzá kelleni, de érdemes kavicsot is beszerezni. Ha kerti tavat építtetne, annak az alapja sokszor döngölt kavics, amit cégünk szintén kedvező áron tud biztosítani! Önnek csak annyi a feladata, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, mi minden mást elintézünk.

Forduljon hozzánk bizalommal darus, billenőplatós munkákkal kapcsolatban, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen tájékoztatjuk a részletekről! Kérje személyre szabott árajánlatunkat akár még ma!

Szállodai kertátalakítás: bízza ránk a darus, billenőplatós munkákat!

Egy szálloda esetében nagyon fontos nem csak az, hogy maga az épület milyen állapotban van, hanem az is, hogy a környezete mennyire rendezett. Amennyiben van körülötte egy kis zöld terület, mindenképpen megéri törődni vele, és kialakítani egy kis parkot, sétáló utat, esetleg egy dísztavat, ahol a vendégek kedvükre pihenhetnek, élvezhetik a természet közelségét. Amennyiben hasonló beruházáson töri a fejét, érdemes minket felkeresnie, mert cégünk kedvező feltételekkel vállalja az ehhez szükséges darus, billenőplatós munkákat.

Darus, billenőplatós munkákkal kapcsolatban leggyakrabban termőföld szállítás miatt keresnek minket ügyfeleink. A szolgáltatásra szükség lehet virágoskert kialakításához, fák ültetéséhez, illetve sövény telepítéséhez is. Darus, billenőplatós munkára szükség van akkor is, ha csak egy egyszerűbb sétautat szeretne kialakítani a szálloda körül. Ezek a kis sétányok általában megfelelő mértékben tömörített kavics vagy salak alapon kerülnek kialakításra. Erre az ágyazatra helyezhető például a térkő, amely így kellően strapabíró lesz, és sokáig szépíti majd a szálloda környezetét.

A darus, billenőplatós munkák másik nagy területe a sziklakertek kialakítása. Ezek a kis kertek látványosak, szépen mutatnak a hotelbe vezető út körül, ráadásul nem bonyolult az ápolásuk, rendben tartásuk sem. Alapjuk általában homok vagy termőföld, a telepíteni kívánt növények típusától függően.

Egy szálloda esetében jelentős vendégvonzó hatással bír a dísztó építése. Egy kis tó körül mindig jól esik leülni, bámészkodni, ráadásul minden évszakban más arcát fogja mutatni. A kerti tónak kiváló alapot biztosít a döngölt kavics, melyet cégünk kedvező áron tud szállítani, amennyiben felkeres minket a darus, billenőplatós munkákkal kapcsolatban!

Darus, billenőplatós munkára van szüksége szállodája környezetének megszépítéséhez? Forduljon hozzánk bizalommal, ránk mindenben számíthat! Termőföld, salak, homok vagy kavics szállításában is állunk rendelkezésére!