Egyéb szolgáltatások

Számunkra a raktározás és a kertrendezés sem jelent gondot!

Cégünk legfőbb tevékenységei a bútor- és darabáru szállítás, a költöztetés és a lomtalanítás, azonban szolgáltatásaink itt még nem érnek véget. Igyekszünk Ügyfeleink egyedi kéréseinek is eleget tenni, ezért számíthatnak ránk raktározásban is.

Rendelkezésünkre áll egy 70 m2-es raktár, amely alkalmas bútor- és darabáru raktározására. Nem jelent gondot a környezetre nem ártalmas, nem veszélyes ömlesztett áru tárolása sem, 6000 m2-es telephelyükön tudunk helyet biztosítani. Van lehetőség például kavicsos föld, töltés föld, homok, kavics, sóder, dolomit bazalt raktározására, de nincs akadálya raklapos áru, például bontott tégla, lapos kő tárolásának sem. Telephelyünk minden szempontból biztonságos, szolgáltatásunk pedig kedvező áron érhető el.

Vállaljuk ezen kívül gallyak, ágak, egyéb felmerülő szállítandó termékek szállítását is, valamint megbízható partnerkapcsolataink révén szívesen segítünk park gondozásában, kertépítésben, veszélyes fák kivágásában, akár alpin technológiával, szükség esetén kosaras és létrás autó segítségével.

Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!

Raktározás Keszthelyen: a biztonságos tárolásban is számíthat ránk!

Raktár bérlés Keszthelyen, kedvező feltételekkel, korrekt áron, megbízható szolgáltatás keretein belül, válasszon minket a tároláshoz is!

Legyen szó termékekről, vagy magánszemélyek bútorairól, előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor plusz tárolási lehetőségre van szükség, a berendezések, árucikkek mennyisége miatt. Egyesek ilyenkor teljesen tanácstalanok, mert nem tudják, kihez is lenne érdemes fordulniuk a raktározásért. Sokan magánúton próbálnak meg valamilyen segítséget kérni, azonban nem mindenkinek van olyan ismerőse, üzleti partnere, akinek rendelkezésre áll tágas tárolóhelyiség. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és Keszthelyen lenne szüksége raktárhelyiségre, ajánljuk figyelmébe szolgáltatásunkat!

Ha minket választ, lehetősége lesz Keszthelyen a raktározásra, ugyanis cégünknek rendelkezésére áll tágas helyiség, ami például darabáru, bútor, építési anyagok tárolásához is alkalmas. Vállalkozásunk Keszthelyen a raktár bérlést kedvező feltételekkel biztosítja az ügyfelek számára. Áraink korrektek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a helyiségek igénybevételéhez. Vannak olyan szituációk, amikor rövid időn belül lenne szükség tároló helyiségre. Nálunk az ilyen váratlan helyzetek sem okozhatnak kellemetlenségeket, Keszthelyen a raktározással kapcsolatban igyekszünk minél hamarabb, az igényeinek megfelelően biztosítani a területet. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, nálunk biztonságos körülmények között tárolhatja a bútorait, darabárut vagy az építési anyagot.

Válassza a könnyebb utat, és keressen bennünket bátran a raktár bérlésért Keszthelyen! Velünk rengeteg időt, energiát spórolhat meg, hiszen nem kell kutatnia az ismerősök, üzleti partnerek körében megfelelő tárolóhelyiségért. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a szolgáltatásról. Keszthelyen a raktározás terén hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére, cégünk folyamatosan elérhető. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.