Egyéb szolgáltatások

Számunkra a raktározás és a kertrendezés sem jelent gondot!

Cégünk legfőbb tevékenységei a bútor- és darabáru szállítás, a költöztetés és a lomtalanítás, azonban szolgáltatásaink itt még nem érnek véget. Igyekszünk Ügyfeleink egyedi kéréseinek is eleget tenni, ezért számíthatnak ránk raktározásban is.

Rendelkezésünkre áll egy 70 m2-es raktár, amely alkalmas bútor- és darabáru raktározására. Nem jelent gondot a környezetre nem ártalmas, nem veszélyes ömlesztett áru tárolása sem, 6000 m2-es telephelyükön tudunk helyet biztosítani. Van lehetőség például kavicsos föld, töltés föld, homok, kavics, sóder, dolomit bazalt raktározására, de nincs akadálya raklapos áru, például bontott tégla, lapos kő tárolásának sem. Telephelyünk minden szempontból biztonságos, szolgáltatásunk pedig kedvező áron érhető el.

Vállaljuk ezen kívül gallyak, ágak, egyéb felmerülő szállítandó termékek szállítását is, valamint megbízható partnerkapcsolataink révén szívesen segítünk park gondozásában, kertépítésben, veszélyes fák kivágásában, akár alpin technológiával, szükség esetén kosaras és létrás autó segítségével.

Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!