A legtöbb építkezéseken gyakran jelent problémát az, hogy a felhasználni kívánt alapanyag, például a kavics vagy a homok hogyan kerül a területre. A megrendelők megpróbálnák megoldani ezt a kellemetlen helyzetet, azonban hirtelen azt sem tudják, hogy kihez fordulhatnának. Ha Ön is hasonló szituációba került, és gyors megoldásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Velünk nem jelenthet problémát az alapanyagszállítás, ugyanis billenőplatós autóval állunk az ügyfelek rendelkezésére, amivel könnyedén, biztonságosan tudjuk a helyszínre vinni a szóródó anyagokat. Billenőplatós autó mellett daruval is rendelkezünk, így a beszerzésben is segítséget tudunk nyújtani, ennek köszönhetően Önnek csak az építkezés menetével kell foglalkoznia.

Vállalunk bármilyen billenőplatós, darus munkát! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne minőségi szolgáltatást igénybe venni, kérje segítségünket, mi pedig billenőplatós autónkkal, daruval állunk rendelkezésére! Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!