A földmunka  sok esetben elengedhetetlen, mert alapvető feltétele bizonyos kivitelezési munkálatoknak. A földmunkára, a kertépítésen felül, bontással vagy valamilyen építéssel összefüggő projektek kapcsán lehet szükség. Ebbe a kategóriába tartozik például a tereprendezés, az árok- vagy alapásás is. Minden hasonló munka során nagy valószínűséggel felesleges föld keletkezik, aminek az elszállításáról gondoskodni kell, vagy éppen ellenkezőleg, a feltöltéshez, rendezéshez van szükség valamilyen szóródó anyagra.

Ha a kivitelező már megvan, de nincs, akire rábízhatná a szállítást, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk fuvarozással, illetve szállítással foglalkozik. A profilunkba nemcsak a költöztetés, bútorszállítás tartozik bele, arra törekszünk, hogy minél sokoldalúbbak legyünk, így kibővítettük azt szóródó anyag szállítással is.

A megbízások sikeres teljesítéséhez billenőplatós kisteherautót is beszereztünk, amivel gördülékenyebb az anyagok rakodása. Bízza ránk a földmunkához kapcsolódó szállítást is, és nem fogja megbánni, hogy minket választott! A részletekről tájékozódjon bátran elérhetőségeink egyikén!