A bútorszállítást Keszthelyen kedvező áron, rövid határidőn belül elvégezzük, kiemelt figyelmet fordítva a berendezés épségére. Forduljon hozzánk bizalommal!

A bútorszállítás alapvetően nem tűnik bonyolult feladatnak, de sok esetben igenis odafigyelést, szakértelmet és nem utolsó sorban nagy kapacitású teherautót igényel. Bár vannak olyan helyzetek, amiket könnyen meg lehet oldani két személy közreműködésével egy személyautó használatával, de egy nagyobb méretű bútornál ez kevés. Nézzük egy picit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni a bútorszállítással kapcsolatban!

Árajánlatkérés

Milyen esetekben célszerű profi bútorszállítást igénybe venni?

bútorszállítás Keszthely

1. Bútorvásárlás

Legyen az használt vagy új bútor, az új tulajdonos feladata annak hazaszállítása. Erre a legtöbb bútorboltnak van saját szolgáltatása, azonban ez néha nehézkes, sokáig kell várni rá, illetve sajnos anyagilag sem biztos, hogy jó választás. Mivel sokan nem néznek utána, hogy máshol mennyibe is kerülne a bútor szállítása, hanem az egyszerűség kedvéért azonnal megrendelik a boltban, gyakran anyagilag sem kedvezőbb az ajánlatuk, mint más, erre szakosodott cégeké.

Ha pedig egy magánszemélytől vásárol használt bútort, akkor mindenképp érdemes egy olyan céget keresnie a szállításához, ami végez ilyen szolgáltatást és természetesen aminek az árai is megfelelőek.

2. Restaurálás

Napjainkban egyre többen élnek a bútorrestaurálás lehetőségével, és csere helyett inkább felújíttatják a régi, bevált berendezéseket. A bútorszállítás először a műhelybe juttatáshoz, majd az onnan való hazavitelhez szükséges. 

3. Költözés

Bizony, vannak olyan esetek, amikor a költöztetés is megoldható bútorszállítás keretein belül. Ha valakinek nincs sok személyes holmija, és ezek szállítását könnyedén meg tudja oldani, illetve csak egy-két darab saját bútorral rendelkezik, akkor nem feltétlenül szükséges egy költöztető autót megrendelnie.

Bútorszállítás, csakis a megfelelő céggel

Ha profi bútorszállításra van szükség, fontos, hogy megtalálja hozzá az ideális céget. Elsősorban a környékbeli költöztetőket érdemes felkeresni, és megkérdezni, hogy van-e lehetőség bútorszállításra is, illetve tisztázni az anyagiakat is. A távolabbi központtal rendelkező cégek értelemszerűen csak magasabb áron fogják tudni elvégezni a feladatot, hiszen több lesz az üzemanyagköltség és a ráfordított idő is.

A Szabitrans Logistic Group Kft. a bútorszállítást Keszthelyen és környékén vállalja, méghozzá a lehető legkedvezőbb áron. Csapatunk kiemelt figyelmet fordít a ránk bízott berendezések épségére, és a megbeszélt időpontok betartására.

Árajánlatkérés

bútorszállítás Keszthely

Készüljön fel! 

Ahhoz, hogy minden rendben menjen, a bútorszállításra érdemes felkészülni. A legfontosabb, hogy a berendezés üres legyen, ezért minden polcot, fiókot ürítsen ki. Ha vannak kivehető polcok, azokat célszerű kivenni, a fiókokat, nyílóajtókat pedig rögzíteni, akár egy kis ragasztóval, hogy ne nyíljanak ki cipelés közben.

Ha lehet, akkor érdemes lapra szerelni a bútort, így könnyebben megfogható, kevésbé sérülékeny és jóval kisebb helyet foglal. Ha ez nem lehetséges, akkor a legjobban sarok- és élvédők használatával óvhatja meg a berendezést, de az antik, sérülékeny darabokat érdemes még ennél is jobban, vastagon becsomagolni. Az üveg felületek védelmére használható papír, buborékfólia, hungarocell, de akár nagyméretű lepedőt is bevethet a cél érdekében.

Reméljük, hogy sok hasznos információra tett szert a fentiekből. Amennyiben szeretné igénybe venni a bútorszállítást Keszthelyen, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak a felmerülő kérdéseire.

Árajánlatkérés